Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trei răniți într-un accident pe DN79A în județul Arad. Circulația se desfășoară pe o singură bandă

facebook.com
accident Slatioara

Un accident rutier în care au fost implicate un autotren şi un autoturism s-a produs luni, în judeţul Arad, pe drumul naţional DN79A Vârfurile-Chişineu-Criş, la intrarea în localitatea Pleşcuţa, informează Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, conform agerpres.

Potrivit sursei citate, în urma impactului, trei persoane au fost rănite. Traficul se desfăşoară cu dificultate, circulându-se alternativ, pe un singur fir.

Din primele informaţii, autocamionul se deplasa din direcţia comuna Vârfurile spre comuna Pleşcuţa, iar la un moment dat remorca a derapat şi a pătruns pe contrasens, unde a acroşat un autoturism în care se aflau trei persoane.

În urma impactului, autoturismul a ajuns în şanţul de pe marginea carosabilului. Dintre cele trei persoane aflate în autoturism, cel mai grav a fost accidentat pasagerul care ocupa locul din dreapta faţă. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD pentru a fi transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, spre a fi investigat şi a i se acorda îngrijiri medicale

La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie, respectiv ale Jandarmeriei pentru a fluidiza traficul, care se desfăşoară alternativ, pe o singură bandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.