Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe o pârtie din Bistrița-Năsăud: Un adolescent a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut cu placa de snowboard

partie

Un adolescent de 17 ani a fost preluat, luni seară, de echipajele SMURD din Bistriţa-Năsăud, după ce a căzut cu placa de snowboard, în localitatea Valea Mare. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral sever, fiind dusă la UPU SMURD Bistriţa, inconştientă, potrivit news.ro.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa-Năsăud, un adolescent a căzut cu placa de snowboard, în localitatea Valea Mare, el fiind inconştient.

Primele informaţii au arătat că el a fost transportat de aparţinători la o pensiune din localitatea Valea Mare (Valea Măriilor), într-acolo fiind trimise un echipaj de prim ajutor SMURD şi echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Citește și: Medicii fac front comun în cazul Beuran!

Ulterior, informaţiile primite de salvatori au arătat că el îşi recăpătase conştienţa, fiind dus de aparţinător spre echipajele medicale.

"Victima în vârsta de 17 ani a fost preluată de către echipajul de prim ajutor SMURD în localitatea Maieru, inconştientă - cu traumatism cranio- cerebral sever. A fost stabilizată şi predată echipajului de terapie intensivă mobilă SMURD", au anunţat apoi reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud.

Victima este transportată spre UPU SMURD Bistriţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.