Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident pe şantierul drumului expres Craiova-Piteşti: O grindă s-a prăbuşit peste o autoutilitară

drum expres

O grindă de pe drumul expres Craiova-Piteşti, aflat în lucru, a căzut, marţi dimineaţa, peste o autoutilitară, după ce şoferul a trecut cu vehiculul pe sub o pasarelă şi a acroşat grinda de beton cu bena, potrivit agerpres.ro.

Potrivit IPJ Dolj, accidentul s-a produs pe raza comunei Gherceşti, judeţul Dolj, şi a produs doar pagube materiale, şoferul, un tânăr de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, refuzând transportul la spital.

"În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurala Pieleşti au fost sesizaţi prin apel 112, cu privire la faptul că, pe un drum în lucru, de pe raza comunei Gherceşti, s-a produs un accident. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit că o autoutilitară condusă de un tânăr de 27 de ani, din Drobeta Turnu Severin, pe sub pasarela unui drum în lucru, nedeschis circulaţiei, de pe raza comunei Gherceşti, a acroşat cu bena o grindă din beton, care a căzut pe vehicul, provocându-i avarii. În urma evenimentului, au rezultat doar pagube materiale, conducătorul auto refuzând transportul la spital", a informat IPJ Dolj.

Poliţiştii au eliberat autorizaţie de reparaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.