Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier cu trei răniţi, produs de un tânăr fără permis şi sub influenţa alcoolului

accident buzau
Conform sursei citate, autoutilitara condusă de tânărul respectiv, din localitatea Uriu, s-a ciocnit de un microbuz, condus de un bărbat, de 66 de ani, din Livezile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto de 25 de ani şi a doi pasageri din microbuz care au refuzat transportul la spital.

"La faţa locului, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că tânărul de 25 de ani nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule şi se află sub influenţa alcoolui. Rezultatul în urma testării etilotest a fost 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost prelevate probe biologice. Totodată, acesta ar fi sustras în scop de folosinţă autoutilitară, din localitatea Livezile, de la punctul de lucru al unei societăţi comerciale. În cazul conducătorului microbuzului, rezultatul în urma testării cu aparatul etilotest a fost negativ", precizează comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de Biroul Rutier Bistriţa, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul.

Pentru aproximativ 40 de minute, traficul în zonă a fost blocat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.