Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier grav în care a fost implicată o mașină de poliție

jurnaluldebuzau.ro
politie masina

O mașină de poliție a fost implicată, vineri seară, într-un grav accident rutier în județul Buzău. Mașina urmărea un șofer care nu a plătit benzina. Șoferul urmărit a lovit un pieton, iar mașina poliției un stâlp de electricitate, anunță Mediafax.

Accidentul s-a produs pe DJ 203A, în localitatea Valea Râmnicului.

Un echipaj de poliție a încercat să oprească un autoturism dat în consemn pentru că a alimentat cu benzină la o stație de distribuție carburant din Râmnicu Sărat și nu a plătit, însă acesta nu a oprit, continuându-și deplasarea.

„S-a procedat la urmărirea autoturismului, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Autoturismul urmărit, condus de către un tânăr în vârstă de 27 de ani, din Galați, ar fi ieșit în afara carosabilului, a surprins și accidentat un pieton, a lovit un gard și un stâlp de electricitate. În timpul deplasării conducătorul autospecialei de poliție, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Râmnicu Sărat, ar fi intrat în coliziune cu un tub de beton, ulterior lovind un stâlp de electricitate”, transmite IPJ Buzău.

În urma accidentului, polițistul de la volan și pietonul, un bărbat în vârstă de 46 de ani, din Valea Râmnicului, au fost răniți și duși la spital.

Șoferul de 27 de ani nu are permis de conducere, mașina pe care o conducea era neînmatriculată și avea numere false. Acesta a fost transportat la spital pentru prelevarea de mostre biologice, urmând să fie dus la sediul Poliției municipiului Râmnicu Sărat pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.