Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier grav în Vrancea: două persoane au ajuns la spital

IPJ Cluj
Accident rutier Cluj

Un accident grav s-a produs marți pe o șosea din județul Vrancea. Două mașini s-au lovit violent, iar una a ajuns într-un șanț. Doi pasageri au fost transportați la spital având numeroase traumatisme, informează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vrancea, pompierii militari din Focșani au intervenit marți, în jurul orei 14:00, la un accident rutier produs pe DN2 - E85, în zona localității Popeşti. Două mașini, în care se aflau șapte persoane, au intrat în coliziune, iar un autoturism a fost aruncat într-un șanț de pe marginea drumului. În urma impactului violent două persoane au fost rănite.

La fața locului au intervenit două echipaje ISU cu o ambulanță SMURD şi o autospecială de intervenție, precum şi o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea (SAJ). Paramedicii au acordat primul ajutor calificat unui bărbat, în vârstă de 36 de ani, care a suferit multiple traumatisme. Pacientul a fost transportat cu ambulanța SMURD la U.P.U Focșani. Cealaltă victimă, tot un bărbat, în vârstă de 47 de ani, care avea un traumatism toracic, a fost preluată de echipajul SAJ.

Citește și: Campania de vaccinare, începută cu stângul. O recunoaște chiar Valeriu Gheorghiță: 'A fost o situație extrem de neplăcută'

Echipajul de intervenție a asigurat zona şi măsurile de prevenire a incendiilor la locul accidentului, au precizat reprezentanții ISU.

(foto: arhivă)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.