Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier în Cluj-Napoca: Un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit

accident rutier

Pompierii din Cluj-Napoca intervin, luni, după ce un autoturism şi un microbuz s-au ciocnit pe un bulevard din oraş. O femeie, un tânăr de 20 de ani şi doi copii de 3 şi 5 ani sunt transportaţi la spital, informează News.ro.

”Pompierii de la Detaşamentul 1 Cluj-Napoca au intervenit în urmă cu puţine momente la un accident rutier petrecut pe Bulevardul 21 Decembrie. În accident au fost implicate un autoturism şi un microbuz. Din fericire, nu au existat persoane încarcerate”, a transmis ISU Cluj.

Sursa citată a precizat că o femeie de aproximativ 30 de ani va fi transportată la spital, alături de doi minori de aproximativ 3 şi 5 ani.

”Aceştia au fost preluaţi de ambulanţa SAJ. În schimb, echipajul SMURD va transporta la spital un tânăr de aproximativ 20 de ani. Toate persoanele au, la o primă evaluare, afecţiuni uşoare”, a mai transmis sursa citată.

La misiune a luat parte şi o autospecială cu modul de descarcerare. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.