Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier în Olt: Două femei au fost grav rănite, a intervenit elicopterul SMURD

accident

Două femei au fost rănite într-un accident rutier produs sâmbătă la Jitaru (Scorniceşti), pe DN 65, una dintre ele fiind transportată cu un elicopter SMURD, inconştientă, la Unitatea de Primiri Urgenţe Craiova, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

El a precizat că în accident au fost implicate două automobile, care erau conduse de cele două femei,de 34 şi 48 de ani, care au rămas blocate în interior şi a fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Maşinile implicate în accident s-au lovit frontal. Un autoturism a ieşit de pe carosabil în urma impactului, iar femeia aflată la volan a fost găsită inconştientă.

"Ambele victime sunt politraumatizate prin accident rutier. Au intervenit echipe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Olt şi de la ISU Olt. Într-un VW Passat a fost găsită o femeie de 48 de ani, din Scorniceşti, conştientă, blocată în automobil. Aceasta a fost extrasă din maşină de echipajele medicale. În Opel, şoferiţa, de 34 de ani, din Slatina, a fost găsită blocată în maşină, inconştientă. Ea a fost transportată cu elicopterul SMURD la UPU Craiova", a precizat Băsăşteanu.

Din cauza accidentului, traficul rutier a fost blocat pe DN65, la ieşirea din Jitaru spre Slatina, timp de câteva zeci de minute.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.