Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier. Masina presedintelui Poloniei scapata de sub control. Care e starea acestuia

accident

Preşedintele Poloniei, Andrzej Duda, a scăpat vineri nevătămat dintr-un accident rutier produs pe o autostradă din sudul ţării, după ce pneul unei roţi din spatele maşinii în care se afla a explodat, iar automobilul a derapat şi a ajuns în şanţ, au relatat posturile de radio poloneze Radio Polskie şi RMF FM.

Marek Magierowski, şeful biroului de presă al preşedintelui, a declarat ca nimeni nu a fost rănit. Preşedintele Duda a fost imediat transferat într-un alt vehicul din convoi, a indicat acesta.

"La un moment dat, maşina a devenit greu de controlat, dar şoferul de la Serviciul de la Protecţie şi Pază s-a dovedit a fi un profesionist", a afirmat ulterior pentru presă Andrzej Duda, adăugând că şoferul a reuşit să conducă vehiculul pe acostamentul drumului fără a intra în coliziune cu alte maşini.

"Teoretic, o astfel de situaţie nu trebuia să aibă loc", a spus el, indicând că, înainte de a porni la drum, maşina sa trebuia să fi fost minuţios verificată, pentru a exclude orice astfel fel de incident. Preşedintele Poloniei se deplasa la Cupa mondială de sărituri cu schiurile care se desfăşoară în aceste zile la Wisla, în sudul Poloniei.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.