Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier mortal la Bistrița-Năsăud: un copil de 11 ani a decedat

accident masini

Un copil în vârstă de 11 ani a murit, marţi după-amiază, după ce a fost lovit de o autoutilitară pe DN 17, în localitatea Ciceu Mihăieşti din judeţul Bistriţa-Năsăud, potrivit datelor comunicate de Serviciul de Ambulanţă Judeţean (SAJ), informează Agerpres.

Accidentul a avut loc în apropiere de sediul primăriei, iar la caz au intervenit un echipaj al Ambulanţei şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD, fiind solicitat de asemenea şi un elicopter.

Echipajul SAJ, ajuns primul la faţa locului, l-a găsit pe copil în stop cardio-respirator, cu multiple traumatisme grave, fracturi deschise şi hemoragii. I s-a aplicat protocolul de resuscitare, dar organismul copilului nu a răspuns manevrelor, astfel că a fost declarat decesul la locul accidentului.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, la volanul autoutilitarei care l-a acroşat şi accidentat pe copil s-a aflat un bărbat de 55 de ani, din judeţul Cluj, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

(foto: arhivă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.