Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier mortal la Neamț: un șofer beat a lovit cu mașina un pieton, iar apoi a fugit de la fața locului

accident cluj

Un bărbat în vârstă de 31 ani a fost reţinut de poliţişti după ce, joi seara, a accidentat mortal un pieton şi apoi a fugit de la faţa locului, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Dimitrie Mocanu, informează Agerpres.

Victima accidentului a fost un bărbat de 66 ani, care se deplasa pe acostamentul unei străzi din localitatea Săbăoani.

"În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviinţarea poliţiei. Din impact a rezultat rănirea bărbatului de 66 de ani, acesta fiind preluat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate, ulterior medicii constatând decesul acestuia. În urma investigaţiilor efectuate, în jurul orei 19,45, autoturismul implicat în evenimentul rutier a fost identificat pe raza localităţii. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii, cu exactitate, a alcoolemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

În baza probatoriului administrat, conducătorul auto a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

Bărbatul va fi prezentat instanţei cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

(foto: arhivă).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.