Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident rutier mortal teribil la Olt: o femeie de 50 de ani a murit şi un bărbat de 53 de ani a fost rănit

Accident Cluj

O femeie în vârstă de 50 de ani a murit şi un bărbat de 53 de ani a fost rănit, în urma unui accident rutier produs luni după amiaza în comuna Curtişoara, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu. În accident au fost implicate două autoturisme în care se se aflau trei persoane, respectiv şoferii şi o pasageră, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu, la sosirea echipajelor de intervenţie femeia a fost găsită în afara autoturismului, prezentând leziuni incompatibile cu viaţa, iar unul dintre şoferi era blocat în maşină, rănit, însă conştient.

Şoferul rănit a fost extras de către echipajul de descarcerare şi a fost preluat de echipele medicale pentru a fi transportat la spital, iar celălalt şofer a refuzat transportul la spital.

"La sosirea echipajelor, pasagera aflată într-unul dintre autoturisme, o femeie în vârstă de 50 de ani, din Slătioara, a fost găsită în afara maşinii, cu leziuni incompatibile cu viaţa. Şoferul autoturismului, în vârstă de 53 de ani, din aceeaşi localitate, a fost găsit încarcerat, conştient. Bărbatul a fost extras de pompierii de la descarcerare şi preluat de echipajele medicale, conştient, cu traumatism toracic şi suspiciune de fractură la clavicula stângă. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina. Celălalt şofer, în vârstă de 19 ani, din comuna Curtişoara, a fost asistat la locul evenimentului şi a refuzat transportul la spital", a spus Băsăşteanu.

Citește și: Ben Oni Ardelean a fost CONFIRMAT cu Covid-19 și este internat la spital: 'M-am protejat, însă inevitabilul s-a produs!'

Şoferii celor două autoturisme implicate au fost testaţi cu alcooltestul şi s-a stabilit că nu consumaseră alcool.

Poliţiştii efectuează în cauză cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.