Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Momentul impactului din 'intersecția morții': 19 persoane au ajuns la spital după ciocnirea a două microbuze în Sibiu (video)

YouTube
accident-camera-sibiu

Două microbuze destinate transportului de persoane s-au ciocnit violent, vineri după-amiază, în intersecția dintre strada Salzburg cu Calea Șurii Mici, orașul Sibiu, la coborârea spre aeroport, conform Mediafax.

ISU Sibiu transmite că în accident au fost implicate 23 de persoane care au primit îngrijiri medicale. Dintre acestea 4 persoane refuză transportul la spital. La spital sunt duse în total 19 persoane, respectiv 11 femei și 8 bărbați.

La rândul său, SAJ Sibiu anunță că cele 6 persoane pe care le-a dus la spital au suferit traumatisme craniene, toracice, de coloană, brațe și picioare. Victimele sunt în stare stabilă.

Intersecția morții

În ultimii ani, în această zonă au avut loc o mulțime de accidente rutiere, unele dintre ele extrem de grave. Din acest motiv, oamenii au numit-o „intersecția morții”, conform oradesibiu.ro. În repetate rânduri, sibienii au semnalat problema autorităților, cerând să găsească o măsură pentru a crește gradul siguranței rutiere. „De ani de zile se întâmplă aproape săptămânal accidente în această intersecție și ar fi obligatoriu și de urgență construirea unui sens giratoriu”, conform unui sibian.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.