Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident SPECTACULOS, cu o autospecială de Poliție în misiune: mașina a IZBIT un biciclist și a ricoșat în alt autovehicul

infotrafic
accident masina politie

Accident spectaculos în Capitală. O autospecială de poliție aflat în misiune a izbit un biciclist și mai apoi a ricoșat într-o altă mașină. În jurul orei 14:40, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Văcărești. Conducătorul unei autospeciale de poliție care se deplasa pe calea de rulare a tramvaiului pe Calea Văcărești dispre Piața Sudului către Splaiul Unirii, având în funcțiune sistemele acustice și luminoase, când a ajuns in zona Sun Plaza a intrat in coliziune cu o bicicletă condusă de un bărbat în vârstă de 65 de ani, care se deplasa în aceeași direcție și ar fi efectuat virajul la stânga.

În urma impactului, autospeciala de poliție a ricoșat în gardul de protecție care separa linia de tramvai de partea carosabilă și într-un autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 42 de ani, care se deplasa pe sensul opus de circulație. În urma accidentului, a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la Spitalul Bagdasar. Conducătorii autovehiculelor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0. Calea de rulare a tramvaielor este restricționată pe ambele sensuri de circulație. În continuare se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.