Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil la Rio: O sportivă a fost la un pas de moarte / VIDEO

Annemiek van Vleuten

Annemiek van Vleuten a suferit duminică un accident teribil, în proba de fond la ciclism, la Jocurile Olimpice de la Rio. Sportiva de 33 de ani a ţinut să le transmită fanilor că starea sănătăţii ei este bună.

"Sunt la spital, am mai multe răni şi fracturi, dar voi fi bine. Dincolo de toate, sunt extrem de dezamăgită după cea mai bună cursă din cariera mea!", a fost mesajul postat de batavă pe contul personal de Twitter.

La o curbă, pe coborârea de pe Vista Chinesa, Van Vleuten şi-a pierdut echilibrul şi a căzut într-un şant de pe marginea şoselei, într-un moment în care se afla în fruntea cursei, cu un avans de 30 de secunde, şi în care părea că nimic nu o poate opri în drumul spre medalia de aur. Van Vleuten a fost transportată de urgenţă la spital. Verdictul medicilor a fost unul sever: comoţie cerebrală şi trei vertebre rupte. Singurul motiv de bucurie pentru Annemiek a fost faptul că aurul a fost adjudecat de Anna van der Breggen, colega acesteia din echipa Olandei, anunţă digisport.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.