Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil la Terchirghiol: O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit, după ce mașina în care se aflau a intrat într-un copac

elicopter smurd

O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit şi transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Judeţean Constanţa, după ce autoturismul în care se aflau a intrat, miercuri, într-un copac de pe marginea DN 38 - drumul de centură al oraşului Techirghiol, potrivit Agerpres.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, femeia a fost găsită în stop cardiorespirator, încercările de resuscitare a acesteia fiind zadarnice.

Bărbatul era în stare de conştienţă şi a suferit traumatisme cerebrale şi la membrele inferioare.

"În urma accidentului a rezultat decesul unei victime (femeie, 55 ani), iar a doua victimă, un bărbat de 69 ani, a fost transportată la UPU Constanţa de elicopterul SMURD", a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea".

După producerea accidentului rutier, au fost mobilizate o autospecială de stingere incendii, două echipaje SMURD şi un echipaj SAJ, precum şi elicopterul SMURD.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe DN 38 Agigea - Negru Vodă, în localitatea Techirghiol, judeţul Constanţa, un autoturism a intrat într-un copac. În urma accidentului, pasagerul din dreapta a decedat.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un fir, timp de aproximativ 30 de minute, pentru efectuarea cercetării la faţa locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.