Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Accident teribil pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti: Sunt 3 victime

accident rutier

Un grav accident de circulaţie a avut loc sâmbătă după amiază pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, unde două autoturisme s-au ciocnit. Primele date arată că sunt trei victime, una dintre ele fiind scoasă din maşină în stop cardio-respirator. Persoana rănită grav a fost declarată decedată, după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat iar celelalte două persoane rănite în evenimentul rutier au fost transportate la Spitalul Universitar Bucureşti.

UPDATE - Persoana rănită grav în accidentul rutier a fost declarată decedată, după ce manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. Celelalte două persoane rănite în evenimentul rutier au fost preluate de către echipaje medicale pentru a fi transportate la Spitalul Universitar Bucureşti.

ŞTIREA INIŢIALĂ: Conform Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, accidentul a avut loc la kilometrul 49, al autostrăzii, pe sensul către capitală.

La ora transmiterii acestei ştiri traficul este blocat pe breteaua de coborâre către DJ 711A, din localitatea Corbii Mari din judeţul Dâmboviţa.

Conform ISU Dâmboviţa, la locul accidentului, echipajele de intervenţie au găsit trei persoane rănite, dintre care una încarcerată.

Aceasta din urmă a fost scoasă din maşină însă este în stop cardio-respirator, la locul accidentului aplicându-i-se manevre de resuscitare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.