Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Aceasta e Moldova Europeană pe care o construim împreună' Maia Sandu a inaugura 'Sala Unirii' din Puhoi cu ajutorul a două primării din România

Facebook
Maia Sandu

Aceasta e Moldova Europeană pe care o construim împreună, a declarat Maia Sandu la inaugurarea sălii de concerte - „Sala Unirii” a Casei de cultură din comuna Puhoi, Republica Moldova. Șeful statului moldovean a apreciat eforturile oamenilor de a îmbunătăți condițiile de viață, subliniind parteneriatul cu localitățile din România în realizarea acestui proiect.

Căminul cultural din Puhoi nu a fost funcțional timp de 20 de ani. Astăzi, cu sprijinul a două primării din România, Moara Vlăsiei și Brănești, județul Ilfov a fost deschisă sala mare de concerte a căminului cultural, denumită „Sala Unirii”.

Dezvoltarea satelor și orașelor noastre și îmbunătățirea nivelului de trai al oamenilor sunt temelia pe care vrem să construim Moldova europeană. Prin intermediul Programului „Satul European” și cu sprijinul prietenilor Republicii Moldova, vom ajunge în fiecare localitate. Aceasta e Moldova Europeană pe care o construim împreună: un stat liber, cu localități amenajate și cu cetățeni care trăiesc în bună înțelegere”, a scris Maia Sandu pe contul său de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.