Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acesta este vitamina care spulberă Omicron - Lipsa ei agravează boala de 15 ori

Sky News
Omicron Covid

Când vine vorba de combaterea viruşilor, sistemul imunitar sănătos poate fi cel mai de nădejde aliat. Specialiştii atenţioneză că o vitamină poate combate eficient infecţia cu Omicron, tulpină a coronavirusului despre care se ştie deja că nu dă forme grave de boală, deşi e extrem de contagioasă.

Citește și: STUDIUL care CONTRAZICE tot ce au spus autoritățile din România: Ivermectina e EFICIENTĂ chiar și contra Omicron

Specialiștii au îndemnat, astfel, populația să consume cât mai multe alimente cu vitamina D pentru a se putea apăra mai ușor în caz că se infectează cu Omicron. Vitamina D menține oasele sănătoase, prin facilitarea absorbției intestinale a calciului. Potrivit noilor descoperiri, nivelurile scăzute ale nutrienților ar putea fi un factor determinant cheie al rezultatului cuiva după contractarea Covid. „Ne-a părut remarcabil și izbitor să vedem diferența dintre șansele de a deveni un pacient sever atunci când aveți lipsă de vitamina D, comparativ cu atunci când nu aveți. Ceea ce vedem atunci când vitamina D ajută oamenii cu infecție cu Covid este rezultatul eficienței sale în întărirea sistemului imunitar pentru a face față agenților patogeni virali care atacă sistemul respirator. Acest lucru este la fel de relevant pentru Omicron ca și pentru tulpinile anterioare.”, a declarat doctorul Dror a declarat pentru Times of Israel, anunță România TV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.