Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACL a început asediul pentru cucerirea electoratului maghiar! Pe ce mizează

ziua maghiarilor

Victor Ponta îl are de partea sa pe Corneliu Vadim Tudor, dar l-a pierdut pe Kelemen Hunor! Oricum, liderul PRM a luat un procent mai mare decât cel al UDMR în cursa prezidențială. Hunor a anunțat că nu le poate cere maghiarilor să-l voteze pe Ponta din cauza lui Vadim. ACL a văzut breșa și încearcă să-i momească pe maghiari să voteze cu Klaus Iohannis. Mizează pentru asta pe laude aduse etniei. Mihai Răzvan Ungureanu îl ridică în slăvi pe Kelemen și pe UDMR într-un comunicat de presă remis redacției STIRIPESURSE.RO.

”UDMR a înțeles întotdeauna că interesul unei comunități puternice este subsumat interesului național. Salut recomandarea trimisă, cu viziune și înțelepciune, de domnul Kelemen Hunor alegătorilor de etnie maghiară. Întotdeauna UDMR a fost un partener respectabil, integru și onest, indiferent de conjuncturi. 

Astăzi românii și maghiarii își doresc deopotrivă consolidarea unui stat român modern. Îi îndemn pe cetățenii români de etnie maghiară să voteze Klaus Iohannis. Să voteze pentru cooperare, pentru armonie, pentru liniște. Protecția drepturilor minorităților naționale, promovarea identității etnice și culturale sunt cheia de boltă într-o țară democratică, ghidată prin convingeri progresiste. Acceptarea diversității, a multiculturalismului reprezintă starea naturală de normalitate europeană, fiind un semn de respect pentru toți cetățenii unui națiuni, indiferent de comunitatea din care fac parte. Să nu lăsăm ca recrudescența unui discurs naționalist, promovat de unii lideri politici în ultimele zile, să ne întoarcă în întunericul extremismului. Să mergem împreună pe drumul unei Românii a lucrului bine făcut!”, se arată în comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.