Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACL, atac la Ponta: A semnat un pact cu un om care i-a călcat familia în picioare

Liderii ACL se declară miraţi de înţelegerea dintre Victor Ponta şi Corneliu Vadim Tudor (foto: adevarul.ro), mai ales din cauza poziţiilor dure exprimate de liderul PRM în ultima perioadă la adresa candidatului PSD.

Liberalul Corneliu Dobriţoiu, preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, susţine că înţelegerea dintre Ponta şi Vadim este de domeniul penalului. Acesta aminteşte de poezia prin care liderul PRM a atacat recent familia lui Victor Ponta.

Citeşte şi: Poezia lui Vadim pentru Ponta și Daciana care face înconjurul internetului

„Promisiunile făcute electoratului ar trebui să satisfacă electoratul. În acest context, eu afirm faptul că prezidențiabilul Iohannis nu este dispus să facă niciun fel de târg sau troc. A venit ca un om liber în acest campanie și vrea să își păstreze această libertate (…) Sunt consternat de ultima înțelegere făcută de Ponta cu Vadim, mai ales în urma poeziei lui Vadim. Cât de jos, cât de grotesc, cât de penală trebuie să fie foamea de voturi ca să te duci să semnezi un pact cu un om care ți-a călcat familia în picioare? Iar eu, ca om și ca fost militar, salut faptul că Iohannis nu face trocuri. Toate înțelegerile noastre politice din 89 până acum au eșuat, atunci pentru ce să faci troc, pentru ce să faci schimb?”, a de Dobrițoiu, la Timişoara, potrivit presei locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.