DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Acord cadru pentru 39.458 de tablete destinate elevilor!

Europa FM
copii tablete
Primăria Sectorului 3 a încheiat un acord cadru pentru furnizarea a 39.458 de tablete destinate elevilor, în vederea desfășurării în condiții optime a procesului educațional online. În funcție de necesitățile fiecărei unități de învățământ, urmează a fi încheiate contracte subsecvente pentru cantitățile cerute de către acestea în baza solicitărilor primite din partea părinților/ reprezentanților legali/ elevilor majori. Pentru stabilirea cantităților, unitățile de învățământ vor lua în considerare și numărul tabletelor primite de la ISMB și MEC prin achizițiile derulate de către acestea.
Precizăm faptul că acordul cadru a fost încheiat cu ofertanții clasați pe primele trei locuri, în ordinea valorii ofertate, iar atribuirea contractelor subsecvente se va realiza în cascadă, respectiv în ordinea clasamentului rezultat în urma evaluării ofertelor.
Tabletele vor fi prevăzute cu cartelă SIM, vor avea conexiune nelimitată la internet 4G pe o perioadă de 24 luni și cu acoperire pe raza sectorului 3. Acestea vor fi putea fi conectate la tastatură și vor fi livrate cu sistemul de operare Android 10, cu acces la magazinul de aplicații Google Play Store și cu suita de aplicații Office instalată.
Finanțarea în vederea achiziției tabletelor s-a  realizat în conformitate cu prevederile  OUG 144/2020, modificată și completată, privind unele măsuri pentru alocarea de fonduri externe nerambursabile necesare desfășurării în condiții de prevenție a activităților didactice aferente anului școlar 2020/2021 în contextul riscului de infecție cu coronavirus SARS-CoV-2.
Menționăm faptul că tabletele școlare achiziționate respectă specificațiile solicitate de către Ministerul Educației și Cercetării, publicate pe site-ul Ministerului Fondurilor Europene și au primit Avizul Pozitiv nr. 818CTE / 14.10.2020 din partea Comitetului Tehnico – Economic. Durata acordului cadru este de 12 luni de la data semnării acestuia.
-
Alexandru Oancea, Viceprimarul Sectorului 3, declara pe pagina de Facebook. 'La întoarcerea din vacanța de Paște, pe elevii din sectorul nostru îi așteaptă 40.000 de tablete. Tabletele vor avea conexiune la internet 4G nelimitat activă pe o perioadă de 24 luni, și cu acoperire pe raza sectorul 3 al minicipiului București. De asemenea, tabletele vor fi dotate cu posibilitatea conectării unor tastaturi și vor fi livrate cu sistemul de operare Android 10, cu acces la magazinul de aplicații Google Play Store și cu suita de aplicații Office instalată.'

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.