Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe a învins-o pe CS Rapid Bucureşti cu scorul de 112-58, în Liga Naţională de baschet feminin

minge de baschet

ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe a învins-o pe CS Rapid Bucureşti cu scorul de 112-58, sâmbătă, în deplasare, în Liga Naţională de baschet feminin, potrivit Agerpres.

Campioana a reuşit a noua victorie consecutivă în campionat.

Jelena Vucetic, cu 16 puncte, 4 recuperări, 6 pase decisive, şi Natalie Marie Butler, 14 p, 16 rec, au fost cele mai bune de la Sepsi SIC. ''Veterana'' Florina Gabriela Stanici (Diaconu), cu 18 p, 3 rec, 4 pd, s-a remarcat de la Rapid.

CS Municipal Târgovişte a fost învinsă acasă de CSTBv Olimpia CSU Braşov, cu 75-72, după ce gazdele au condus cu 70-64. Nicoleta Alexandra Ghiţă, 22 p, 7 rec, şi Gabriela Irimia, 12 p, 16 rec, 3 pd, s-au remarcat de la CSM, iar Nikolina Zubac, cu 32 p, 7 rec, a fost MVP-ul Olimpiei.

Citește și: Veste BOMBĂ cu privire la modificarea contractelor individuale de muncă !

Vicecampioana CS Municipal Satu Mare s-a impus cu 87-32 în faţa formaţiei CSU Rookies Oradea, care a pierdut toate cele opt meciuri de campionat. Alina Podar, cu 20 p, 4 rec, a fost cea mai bună de la sătmărence.

Phoenix Ştiinţa Constanţa a fost învinsă acasă de CS Municipal Alexandria, cu 53-52, printr-un coş de două puncte reuşit de Cătălina Crăciunescu în ultima secundă.

În Grupa Est, pe primul loc se află ACS Sepsi SIC Sf Gheorghe, cu 18 puncte (9 jocuri), urmată de CS Municipal Târgovişte, 16 p (9 j), CSTBv Olimpia CSU Braşov, 14 p (9 j), etc..

În Grupa Vest, CS Municipal Satu Mare este pe primul loc, cu 13 p (7 j), urmată de ACS KSE Tg. Secuiesc, 13 p (8 j), CS Universitatea Cluj, 12 p (7 j), FCC Baschet Arad, 12 p (7 j), etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.