Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune a salvamontiștilor din Bușteni încheiataă cu succes - Salvatorii au ajuns la cei trei turişti care le-au solicitat sprijinul

salvamont
salvamont
Salvamontiştii din staţiunea Buşteni participă, luni seară, la o acţiune de recuperare a trei tineri turişti care au urcat pe munte, într-o zonă foarte dificilă, şi care nu mai pot coborî, nefiind echipaţi corespunzător. Tinerii au fost găsiţi şi sunt conduşi spre staţiunea Buşteni.
UPDATE - Salvatorii au ajuns la cei trei turişti care le-au solicitat sprijinul, iar la ora transmiterii acestei ştiri tinerii sunt în siguranţă, coborând către staţiunea Buşteni, însoţiţi de către salvamontişti.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Conform datelor furnizate pe Facebook de către reprezentanţii Salvamont Buşteni, este vorba despre trei tineri din Galaţi şi Braşov, care au urcat pe Valea Gălbenele şi care au cerut sprijinul Salvamont pentru că au rămas blocaţi.
"Aceştia intenţionau să coboare de pe munte, dar habar nu aveau cât de periculoasă este acea zonă. Nu au echipament şi nici o pregătire adecvată”, au scris salvatorii pe reţeaua de socializare.
La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea de recuperare este în desfăşurare.
O intervenţie similară a avut loc, în week-end, în aceeaşi zonă, unde doi tineri neechipaţi corespunzător s-au rătăcit şi au rămas blocaţi, solicitând sprijinul salvamontiştilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.