Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiune cu efective mărite pe raza oraşului Ţăndărei; amenzi de peste 10.000 lei şi un pistol confiscat

axanews.ro
amenzi amenda politia

O acţiune cu efective mărite, care a avut drept scop menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică, reducerea riscului rutier, precum şi prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a fost organizată, sâmbătă, pe raza oraşului Ţăndărei, ocazie cu care au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 10.000 lei şi a fost confiscat un pistol deţinut fără autorizaţie confiscat, a informat luni IPJ Ialomiţa ,potrivit Agerpres.

În cursul zilei de 14 august, în intervalele orare 09,00-12,00 şi 21,00-01,00, poliţişti ialomiţeni, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Ialomiţa au desfăşurat o acţiune pe raza oraşului Ţăndărei, ocazie cu care au fost legitimate peste 90 de persoane şi controlate 55 de autovehicule, precum şi 10 societăţi comerciale.

Citește și: Stârnit de JUDECĂTORII ICCJ, fostul ministru Berceanu a dat `BOMBA`:`Bechtel...

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 44 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 10.500 de lei, atât pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât şi pentru încălcarea normelor rutiere, de convieţuire socială, precum şi cele privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români.

Cele mai multe sancţiuni au fost aplicate în cadrul filtrelor rutiere, fiind reţinute totodată trei permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.

"În timpul acţiunii, poliţiştii au depistat în flagrant un tânăr în vârstă de 21 de ani, din oraşul Ţăndărei, care avea asupra sa un pistol, fără muniţie, pentru care nu era autorizat. Pistolul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, poliţiştii întocmind dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", potrivit IPJ Ialomiţa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.