Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiune de amploare în Feteşti: Au fost aplicate peste 80 de sancţiuni

Politia Romana
actiune rutiera

O acţiune cu efective mărite, care a avut drept scop diminuarea riscului de producere a accidentelor rutiere şi prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, a fost organizată în municipiul Feteşti, fiind aplicate peste 80 de sancţiuni.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Ialomiţa a anunţat joi, într-un comunicat de presă, că pe data de 8 septembrie, 49 de poliţişti din structurile de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, cu sprijinul luptătorilor de acţiuni speciale şi al jandarmilor ialomiţeni au desfăşurat o acţiune de menţinere a climatului de ordine publică pe raza municipiului Feteşti, precum şi de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii 55/2020.

În cadrul acţiunii, poliţiştii au acţionat în filtre rutiere, precum şi în zonele unde se produc aglomerări de persoane, în pieţe, târguri, centre comerciale şi terase.

Pe parcursul activităţilor desfăşurate au fost legitimate 220 de persoane şi controlate peste 150 de autovehicule, în special cele destinate transportului în comun de persoane.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate în total 81 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 22.600 de lei, atât pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, cât şi pentru încălcarea normelor rutiere, iar ca măsuri complementare au fost retrase patru certificate de înmatriculare şi reţinut 1 permis de conducere.

Şi poliţiştii de investigare a criminalităţii economice au acţionat în cadrul raziei pentru prevenirea şi combaterea faptelor de evaziune fiscală şi protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări servicii ilicite, fiind verificate 16 societăţi comerciale de pe raza municipiului Feteşti.

Poliţiştii atrag atenţia că astfel de acţiuni vor fi desfăşurate şi în perioada următoare în întregul judeţ, informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.