Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune de ecologizare pe malul Arieșului: Peste 150 de saci cu pet-uri și cel puțin 12 metri cubi de alte deșeuri au fost strânși în doar 24 de ore

TOTB.ro
peturi plastic

Peste 150 de saci cu pet-uri și cel puțin 12 metri cubi de alte deșeuri au fost strânși luni în cadrul unei acțiuni de ecologizare care s-a desfășurat pe malul râului Arieș. La acțiune au participat angajații companiei Apele Române.

Acțiunea a avut loc luni pe malul râului Arieș. Cu ajutorul utilajelor, participanții au strâns o cantitate impresionantă de deșeuri: peste 150 de saci cu pet-uri și cel puțin 12 metri cubi de gunoaie și crengi rupte, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Omul lui Ion Iliescu încă face parte din Guvern! Ajuns la 72 de ani, e șef peste Culte în Cabinetul Cîțu

„Mii de gunoaie aruncate cu nepăsare pe maluri ajung în râuri și curg la vale. Acesta este rezultatul nepăsării oamenilor care sfidează regulile bunului simț și tranformă apele în lăzi de deșeuri.Mobilizați și echipați cu utilaje, echipele de la Apele Române Mureș - Sistemul de Gospodărire a Apelor Alba - Sistemul Hidrotehnic Turda și-au unit forțele și au curățat malurile râului Arieș, alături de personalul autorităților locale de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și Serviciul de Salubritate și Protecția Mediului”, aua naunțat, pe Facebook, reprezentanții companiei Apele Române.

Aceștia mai spun că situația se repetă de fiecare dată când plouă sau se topesc zăpezile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.