Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiune de forţă a poliţiei: CNAIR, AMENDATĂ pentru deficienţe grave în timpul ninsorilor

Europa FM
CNAIR

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a fost amendată cu peste 9.000 de lei pentru modul în care a făcut deszăpezirea pe drumurile naţionale din Prahova în perioada codului portocaliu de ninsori şi viscol, nereguli fiind depistate pe DN 1, DN 1A şi DN 1D. Potrivit buletinului de presă emis, luni, de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au constatat deficienţe în ceea ce priveşte menţinerea stării de viabilitate a drumurilor naţionale de pe raza judeţului Prahova, respectiv DN 1 - E 60 - între km 73 şi 122, DN 1A - între km 138 şi 160+600 şi DN 1D - între km 3 şi 23, conform Agerpres.

Citeşte şi: Avocatul familiei Cosma, prima reacţie după decizia judecătorilor: Ce înseamnă, de fapt, rejudecarea procesului

"Astfel, la data de 23 martie, poliţiştii au sancţionat contravenţional administratorul drumului public - Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 9.135 lei", arată sursa citată. Pe perioada codului portocaliu, pe DN 1 s-a circulat în condiţii foarte dificile în zona Văii Prahovei, pe DN 1A au fost impuse restricţii de circulaţie timp de mai multe ore, iar DN 1D a fost închis, la un moment dat, pentru deszăpezire.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.