Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune în forță a polițiștilor și procurorilor împotriva traficanților de țigări: 22 de persoane sunt vizate într-o anchetă

Pressalert.ro
Mascati

Polițiștii și procurorii DIICOT din Suceava au făcut, joi, 34 de percheziții, într-un dosar penal de constituire a unui grup infracţional organizat și contrabandă în formă agravantă. Suspecții aduceau țigări din Ucraina și le vindeau pe piața din România,iar din grupare ar face parte 22 de persoane, informează Mediafax.

Citește și: Pericol la Spitalul Municipal Timișoara: trei asistente, două infirmiere și două colege de salon s-au infectat cu coronavirus

Potrivit Poliției Române, acțiunea a vizat trei grupuri infracționale organizate specializate în contrabandă cu țigări, de proveniență ucraineană.

În cauză, sunt vizate 22 de persoane, organizate pe două paliere infracționale: introducerea în țară a țigărilor, respectiv distribuirea acestora pe raza județului Suceava.

„În urma perchezițiilor, au fost ridicate importante cantități de țigări, monedă falsă, droguri și arme deținute ilegal”, menționează Poliția Română.

Mai exact, începând din septembrie 2019, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimnalității Organizate Suceava - Serviciul de Combatere a Finanțării Terorismului și Spălării Banilor și procurorii DIICOT Suceava, au demarat investigațiile privind activitatea infracțională a doi bărbați, de 42 și 24 de ani.

Cei doi, împreună cu alte persoane de cetățenie română și ucraineană, s-ar fi constituit într-un grup infracţional organizat, cu scopul de a colecta, deține, transporta, prelua, depozita, preda și vinde țigări de contrabandă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.