Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acțiune PSD și PES Romania, la aeroportul Henri Coandă: au întâmpinat primii pasageri sosiți din statele membre ale spațiului Schengen

Inquam Photos/ Octav Ganea
aeroport otopeni schengen

În această dimineață, activiștii din cadrul PES Romania și alți membri ai Partidului Social Democrat au întâmpinat primii pasageri sosiți din statele membre ale spațiului Schengen, potrivit unei postări pe Facebook a lui Victor Negrescu.

Bun venit în #Schengen! Acesta a fost mesajul cu care i-am întâmpinat, împreună cu colegii din PES activists Romania și Partidul Social Democrat, pe primii pasageri sosiți în această dimineață la București din țările membre ale spațiului Schengen.

Ironia face ca primul zbor să fi fost chiar de la Viena, întărind simbolistic rolul pe care Austria îl joacă în aderarea noastră la zona de liberă circulație.

În aeroporturile din țară, până și în portul Constanța, reiterăm încă o dată astăzi clar că #RomâniiMerităÎnSchengen, marcăm această reușită și subliniem oportunitatea oferită de acest prim pas pentru a obține aderarea completă la spațiul Schengen.

content-image

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.