Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiunile Agroland Agribusiness intră de marţi la tranzacţionare pe piaţa AeRO a BVB

www.agerpres.ro
Bursa de Valori București

Acţiunile Agroland Agribusiness intră de marţi la tranzacţionare pe piaţa AeRO, segmentul de acţiuni al Sistemului Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti, sub simbolul bursier AAB.

În aprilie 2021, Agroland Agribusiness a derulat un plasament privat prin care a vândut 225.000 de acţiuni nou emise, pentru 6,07 milioane de lei. Acţiunile au fost cumpărate de 154 de investitori, dintre care 25 investitori calificaţi şi restul 129 de retail (5 persoane juridice române, restul persoane fizice).

Plasamentul privat de acţiuni şi listarea companiei pe piaţa AeRO au fost realizate cu sprijinul TradeVille în calitate de Intermediar şi Consultant Autorizat, conform unui comunicat al BVB.

Agroland Agribusiness, divizie a Agroland Business System, a activat încă de la început în zona de sud-vest a ţării, respectiv în judeţele Dolj, Olt, Mehedinţi, Argeş, Teleorman, Vâlcea şi Gorj.

Obiectivul principal de activitate este vânzarea de input-uri pentru agricultura convenţională şi organică, printre care fertilizanţi, produse pentru protecţia plantelor,
seminţe şi combustibili. Activitatea secundară desfăşurată este trading-ul cu cereale.

Segmentul de piaţă ţintă al diviziei Agribusiness în cadrul Agroland sunt fermierii de cultură "mare", care cultiva cereale (grâu, orz, porumb, triticale, orzoaica etc) şi plante oleaginoase (rapiţă, floarea soarelui).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.