Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Acţiunile Twitter cresc după ce creşterea veniturilor a depăşit aşteptările analiştilor de pe Wall Street

Twitter

Acţiunile Twitter au urcat cu 5%, la 73 de dolari, după închiderea şedinţei de tranzacţionare de joi, după ce reţeaua socială a raportat venituri peste estimările analiştilor de pe Wall Street, transmit DPA şi Reuters, potrivit Agerpres.

De la începutul anului, Twitter a introdus noi produse pe segmentul camerelor de chat audio şi a buletinelor electronice, în încercarea de redresare a afacerilor în stagnare şi pentru a-şi îndeplini obiectivul de dublare a veniturilor anuale până în 2023.

Veniturile totale din publicitate au urcat cu 87% în trimestrul doi, la 1,05 miliarde de dolari, depăşind estimările analiştilor, de 909,9 milioane de dolari.

Citește și: Magistratul care L-A ELIBERAT pe Dragnea și-a `BLAMAT` colegii care au PROTESTAT împotriva SCHIMBĂRILOR din Justiție făcute de PSD `SUB BAGHETA` acestuia

Twitter a raportat 206 milioane de utilizatori zilnici care pot vedea reclame (mDAU) în perioada aprilie-iunie 2021, în linie cu estimările analiştilor, de 205,9 milioane de utilizatori, conform datelor Refinitiv.

Veniturile totale, care includ şi veniturile obţinute de companie din licenţele de date, au urcat cu 74% în trimestrul doi, la 1,19 miliarde de dolari, depăşind previziunile de 1,07 miliarde de dolari.

În trimestrul trei din 2021, Twitter se aşteaptă la venituri totale între 1,22 şi 1,30 miliarde de dolari, în linie cu prognozele analiştilor, de 1,17 miliarde de dolari.

Profitul a urcat în perioada aprilie - iunie 2021 la 65,6 milioane de dolari, sau 0,08 dolari pe acţiune, faţă de pierderi de 1,38 miliarde de dolari, sau 1,75 dolari per titlu, în urmă cu un an.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.