Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activista de mediu Greta Thunberg va apărea pe un timbru emis de Poşta suedeză

Activista de mediu Greta Thunberg a fost aleasă pentru a apărea pe un timbru emis de Poşta suedeză, care va fi pus în vânzare începând de joi, informează DPA, potrivit AGERPRES.

ASF confirmă că s-au descoperit nereguli grave în instituţia care supraveghează piaţa asigurărilor: Şeful instituţiei a sesizat Parchetul

Timbrul conţine o imagine a tinerei activiste în vârstă de 18 ani, prezentată în timp ce stă în picioare pe o stâncă şi purtând o pelerină de ploaie de culoare galbenă, iar deasupra ei zboară câteva rândunici. Imaginea a fost ilustrată de Henning Trollback.

Noul timbru face parte dintr-o serie intitulată "Valuable Nature", dedicată mediului înconjurător şi obiectivelor de mediu trasate de Parlamentul Suediei, au precizat reprezentanţii companiei de servicii poştale PostNord.

Celelalte timbre din serie prezintă diverse habitate pe care Parlamentul suedez le consideră importante şi care trebuie protejate, precum munţi, floră montană, păduri, peisaje agricole, mlaştini şi o specie de broască ameninţată cu dispariţia.

"Designul proiectului reflectă vremurile noastre, în care chestiunile de mediu au fost subliniate de mai mulţi ani, nu în ultimul rând prin intermediul vocii puternice a Gretei Thunberg", a declarat Stina Olofsdotter, reprezentantă a diviziei de timbre din cadrul companiei PostNord.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.