Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activitate intensă la Poliția Transporturi Giurgiu - Hoți de componente de cale ferată prinși la mai puțin de 10 ore de la comiterea faptelor

vrancea24
politia transporturi feroviare

Polițiștii Serviciului Judetean de Politie Transporturi Giurgiu au avut parte de un weekend aglomerat după ce au fost sezizați cu privire la furturi de componente din infrastructura feroviară. Autorii au fost prinși iar burnurile recuperate la mai puțin de 10 ore de la comiterea faptelor.

 

Polițiștii Serviciului Judetean de Politie Transporturi Giurgiu au fost sesizați de catre lucrătorii CFR cu privire la comiterea de catre autori necunoscuți a doua furturi de componente de la infrastructura feroviara.

Unul în municipiul Giurgiu constând în sustragere a 3 indicatoare de restricționare a accesului pe liniile de cale ferata și altul în zona Halei Zorile , proximitatea comunei Clejani , constând în sustragerea unui cupon de cale ferata.

Echipele de cercetare formate la nivelul serviciului au acționat în paralel și mai puțin de 10 ore de la comitere au identificat autorii.

Furtul indicatoarelor a fost comis de o actrița din București, stabilita în Giurgiu , numita N.I. in varsta de 61 de ani . Suspecta a declarat ca a folosit bunurile pentru a construi în curte o "vrajitoare" si "doi copii de vrajitoare". Bunurile au fost recuperate, iar rolul plin de realitate jucat de senioarea ”actriță” a dat naștere...unui dosar penal de furt calificat, cu cercetare în libertate.

Cu privire la sina de cale ferata, echipa care efectua cercetarea a surprins în flagrant pe cei doi autori care veniseră sa recupereze bunul furat din locul unde unde îl disimulasera . Au fost interceptati, somați cu armamentul din dotare și reținuți la fata locului . Bunul a fost recuperat.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Bolintin Vale a luat masura controlului judiciar pentru inculpatul fără antecedente penale, iar Judecătoria Bolintin Vale masura arestului preventiv pentru 30 de zile in referire la inculpatul recidivist .

 

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.