Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activitatea Altur Slatina, redusă până pe 21 aprilie: Contractele individuale de muncă pentru o mare parte dintre salariaţi, suspendate

Activitatea societăţii Altur Slatina este redusă până pe 21 aprilie, contractele individuale de muncă pentru o mare parte dintre salariaţi fiind suspendate, conform unui raport remis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti, potrivit Agerpres.

"Consiliul de Administraţie al SC Altur SA Slatina(...) informează acţionarii şi investitorii cu privire la următoarele măsuri luate: reducerea temporară a activităţii societăţii pe perioada stării de urgenţă, începând cu data de 25 martie 2020 şi până la data de 21 aprilie 2020; suspendarea pentru perioada menţionată a contractelor individuale de muncă pentru o mare parte din salariaţi", se menţionează în raport.

Citește și: Informație de ultim moment! Alte două persoane au decedat din cauza coronavirusului

Potrivit reprezentanţilor societăţii, măsurile sunt luate având în vedere evoluţia situaţiei epidemiologice determinată de răspândirea COVID -19, starea de urgenţă declarată pe teritoriul României, Ordonanţa militară nr. 1/2020 privind unele măsuri de primă urgenţă care privesc aglomerările de persoane şi circulaţia transfrontalieră a unor bunuri precum şi notificările transmise de clienţii externi cu privire la reducerea/suspendarea activităţii acestora.

Altur este o societate cu capital românesc privat şi are 689 de angajaţi. Prin produsele pe care le realizează, Altur Slatina este un furnizor important pentru mai multe sectoare industriale, din care cele mai importante sunt: industria de autoturisme de oraş şi de teren; industria de tractoare şi maşini agricole; industria de autovehicule pentru transport marfă şi pasageri; industria electrotehnică şi a sistemelor de încălzire cu gaze naturale.

Citește și: Vești mari! Valoarea acestor tichete va fi dublată

Printre clienţii de pe piaţa internă ai Altur se numără Automobile Dacia, Total Gaz Iaşi, Hesper Bucureşti, ANOROM Deva etc.

Altur Slatina este listată la Bursa de valori Bucureşti din decembrie 2004.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.