Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Activitatea fabricii de automobile Ford, de la Craiova, va fi suspendată până cel puţin pe data de 4 mai

Ford-Craiova

Activitatea fabricii de automobile Ford, de la Craiova, va fi suspendată până cel puţin pe data de 4 mai. Reprezentanţii companiei au anunţat, vineri, prelungirea acestei măsuri, din cauza epidemiei de coronavirus, relatează corespondentul MEDIAFAX.

Activitatea uzinei Ford din Craiova a fost suspendată în data de 19 martie. Vineri, compania a decis prelungirea perioadei până la începutul lunii mai, iar restricţiile se vor aplica în majoritatea unităţilor de producţie vehicule şi motoare din Europa. Majoritatea angajaților Ford Craiova vor rămâne în șomaj tehnic până pe 30 aprilie, deoarece 1 Mai este o sărbătoare națională.

Citește și: Codrin Ștefănescu s-a DEZLĂNȚUIT la adresa lui Iohannis și Orban: STOPAȚI abuzurile și anchetele la adresa medicilor

Ford România lucrează îndeaproape cu toate autoritățile relevante pentru aplicarea măsurilor legale comunicate de către Guvern în timpul stării de urgență.

Potrivit reprezentanţilor Ford, reluarea producţiei depinde de situaţia legată de COVID-19, din următoarele săptămâni, de restricţiile naţionale în vigoare şi de “constrângerile furnizorilor și de capacitatea rețelei de distribuitori de a opera.”

Planul de revenire la muncă al companiei va cuprinde, de asemenea, măsuri adecvate privind distanțarea socială și alte protocoale de sănătate și de securitate, necesare pentru a proteja forța de muncă, anunţă reprezentanţii Ford.

În plus față de suspendarea producției din fabricile sale, multe alte operațiuni Ford în Europa au fost întrerupte în acest moment, cu excepția unui număr mic de activități critice pentru afacere.

Citește și: Momente EMOȚIONANTE la Galați - Asistenta hărţuită de vecini, așteptată cu flori și aplauze de militari (VIDEO)

Potrivit acestora, compania derulează parteneriate cu diverse ONG-uri, pentru a oferi sprijin comunităților locale din toată Europa. Ford Fund a anunțat săptămâna aceasta deschiderea unui site de donații din partea angajaților Ford, de care să beneficieze organizațiile caritabile din șase piețe europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.