Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actori, regizori, cântăreţi, omagii actorului Alexandru Arşinel: 'Un izvor nesecat de bucurie'

antena3.ro
Alexandru Arşinel

Adrian Enache, Cezar Ouatu, Constantin Vaeni, Silviu Biriş au vorbit despre Alexandru Arşinel ca despre un „părinte de suflet”, „un imens actor”, „un izvor nesecat de bucurie”, anunță news.ro.

Adrian Enache a publicat o fotografie în care apare alături de Stela Popescu şi Alexandru Arşinel, „lângă doi titani”. „De astăzi, amândoi ne privesc cu dragoste şi bunătate de Sus. I-am considerat mereu şi pe Stela Popescu, şi pe Alexandru Arşinel, părinţii mei de suflet. Am învăţat de la ei, am un milion de sfaturi de la ei pe care le păstrez în inimă ca pe cele mai de preţ comori. I-am iubit, îi iubesc şi mă rog bunului Dumnezeu să-i ţină în Lumina şi Pacea Lui. Drum lin printre stele, nea Sandu!”.

Cezar Ouatu: „Dumnezeu să-l ierte pe marele nostru actor Alexandru Arşinel! E doar o senzaţie sau „pleacă” doar oameni frumoşi!?! Dumnezeu să-l odihnească în pace şi noi românii să ne iubim şi să ne preţuim mai mult marii artişti ajunşi la o vârstă onorabilă, când încă sunt în viaţă”.

„Dumnezeu să-l ierte! Îmi voi aminti mereu de el ca de un imens actor”, a scris pe Facebook actorul Silviu Biriş, publicând o fotografie în care apare alături de Alexandru Arşinel.

„A plecat! Drum lin, spre stele, dragă Alexandru Arşinel! După o întreagă viaţă în care ai fost un izvor nesecat de bucurie, de umor şi de voie bună pentru milioane de români care te-au iubit şi preţuit! Dumnezeu să te odihnească!”, a scris pe Facebook regizorul Constantin Vaeni.

Alexandru Arşinel a murit, joi, la Spitalul Universitar din Capitală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.