Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorii Ryan Reynolds şi Rob McElhenney au devenit patroni ai clubului galez Wrexham, din liga a cincea de fotbal a Angliei

topstoriestoday.in
Ryan Reynolds

Clubul galez Wrexham, care joacă în liga a cincea de fotbal a Angliei, a intrat oficial în proprietatea actorilor Ryan Reynolds şi Rob McElhenney, conform agenţiei DPA.

Oferta celor doi actori a fost acceptată încă din luna noiembrie de Wrexham Supporters Trust, iar noii patroni au făcut o investiţie de capital de două milioane lire sterline, conform termenilor acordului, potrivit agerpres.ro.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

''Alături de jucători, personal, fani şi comunitatea locală putem urmări acum obiectivul nostru de a dezvolta echipa şi de a reveni în EFL în faţa unei audienţe crescute într-un stadion modernizat, făcând în acelaşi timp o diferenţă pozitivă pentru comunitatea mai largă din Wrexham. Fondurile au fost imediat canalizate către noile iniţiative ale Fundaţiei Comunităţii Racecourse, inclusiv 50.000 lire sterline pentru a îmbunătăţi programul de fotbal feminin şi de a creşte participarea la toate nivelurile. Pe lângă aceasta, depistarea jucătorilor pentru prima echipă va deveni o prioritate pentru ca clubul să fie în cea mai bună poziţie posibilă la fereastra de transferuri din vară'', se arată într-un comunicat comun al noilor patroni.

McElhenney a postat un tweet în care a confirmat preluarea lui Wrexham AFC, al treilea club cel mai vechi din lume, şi a toastat pentru acest eveniment cu o sticlă de gin Aviation, iar apoi a glumit că de acum se pare că este obligat să poarte numele de Wrob, iar Reynolds pe cel de Wryan.

Wrexham a activat ultima oară în liga a treia în sezonul 2007-2008.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.