Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul american Alec Baldwin a confirmat faptul că nepoata sa, Hailey Baldwin, și Justin Bieber s-au căsătorit civil

hollywoodreporter.com
alec baldwin

Actorul american Alec Baldwin a confirmat faptul că modelul Hailey Baldwin, nepoata sa, și cântărețul canadian Justin Bieber s-au căsătorit civil, potrivit contactmusic.com, scrie Mediafax.

Speculațiile privind căsătoria acestora au apărut săptămâna trecută, după ce Justin Bieber și Hailey Baldwin, fiica actorului Stephen Baldwin, au fost văzuți, pe 13 septembrie, la un oficiu al stării civile din New York.

"Au plecat și s-au căsătorit și nu știu de ce se face atâta vâlvă", a declarat Alec Baldwin pentru Accesshollywood.com, luni seară, pe covorul roșu de la gala premiilor Emmy, organizată la Microsoft Theater din Los Angeles.

Actorul a făcut aceste comentarii după ce nepoata sa în vârstă de 21 de ani a negat informațiile despre căsătorie pe platforma de socializare online Instagram.

Citește și: Sezonul cu numărul 20 al serialului 'Crimele din Midsomer' va fi difuzat, în premieră în România, la Diva

Justin Bieber, în vârstă de 24 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Hailey Baldwin la începutul lunii iulie.

Bieber și Baldwin au avut o scurtă relație din decembrie 2015 până în ianuarie 2016, după care s-au despărțit și s-au împăcat în mai anul acesta. În perioada în care au fost despărțiți, Bieber a avut o relație cu cântăreața și actrița Selena Gomez.

Justin Bieber a copilărit în oraşul Stratford din provincia canadiană Ontario, dar în prezent locuieşte în Statele Unite ale Americii. Artistul canadian, care a câştigat, printre altele, patru American Music Awards și un Grammy, a vândut peste 140 de milioane de albume la nivel global. Bieber a fost inclus în topul 10 al celor mai influente persoane din lume realizat de revista Forbes, în 2011, 2012 și 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.