Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Sezonul cu numărul 20 al serialului 'Crimele din Midsomer' va fi difuzat, în premieră în România, la Diva

tvmania.ro
crimele din midsomer

Sezonul cu numărul 20 al serialului "Crimele din Midsomer" va fi difuzat, în premieră în România, la Diva, din 20 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21.00, scrie news.ro.

Lansat în 2018, al douăzecilea sezon al celui mai longeviv serial britanic cu detectivi, spune povestea lui DCI Barnaby (Neil Dudgeon) şi DS Winter (Nick Hendrix), aflaţi în căutarea dreptăţii în pitorescul, dar mortalul peisaj rural din Misodmer.

În acest sezon de 6 episoade celor doi detectivi li se va alătura un nou patolog, Doctor Fleur Perkins (Annette Badland), care îi va ajuta la investigaţii. Acest trio va trebui sa rezolve crima unui fost super model, a unui colecţionar de fluturi găsit suspendat asemenea specimenelor lui şi a unui cadavru găsit la o petrecere de lansare a unei băuturi. Una dintre cele mai mari temeri ale lui Barnaby se materializează când circul vizitează regiunea şi aduce cu el clovni siniştrii puşi pe fapte rele.

Citește și: Art Yourself Gallery sărbătorește 7 ani cu expoziții eveniment: 'Eclectic IM-probabilities' și 'Confessions'

Noile investigaţii ale faimoşilor detectivi englezi vor fi difuzate în România, înaintea premierei din Regatul Unit, din 20 septembrie, în fiecare joi, de la ora 21.00, la Diva.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.