Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul american Kevin Spacey pledează nevinovat pentru alte acuzaţii de infracţiuni sexuale

HapaKenya
Kevin Spacey

Actorul american laureat cu Oscar Kevin Spacey a pledat nevinovat vineri, la un tribunal din Londra, pentru alte şapte acuzaţii de infracţiuni sexuale, negând o serie de presupuse agresiuni sexuale comise împotriva unui bărbat între anii 2001 şi 2004, transmite Reuters.

Spacey, în vârstă de 63 de ani, a compărut prin videoconferinţă la tribunalul Southwark după ce a fost vizat de o acuzaţie de forţare a unei persoane să întreţină relaţii sexuale fără consimţământ, trei acuzaţii de atentat la pudoare şi acuzaţii de agresiune sexuală, potrivit Agerpres.

În timpul scurtei audieri, actorul - purtând un sacou închis la culoare, cămaşă albă şi cravată roz - a vorbit doar pentru a-şi confirma numele, Kevin Spacey Fowler, şi pentru a pleda nevinovat la cele şapte acuzaţii.

Judecătorul Mark Wall a fost de acord să alăture cele şapte acuzaţii unui număr de cinci capete de acuzare precedente, care includ patru acuzaţii de agresiune sexuală şi una de forţare a unei persoane să întreţină relaţii sexuale fără consimţământ. Spacey a pledat nevinovat pentru acele cinci acuzaţii în luna iulie a anului trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.