Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Ashton Kutcher a depus mărturie în procesul unui criminal în serie

mirror.co.uk
ashton kutcher

Actorul Ashton Kutcher apărut miercuri în fața judecătorilor ca martor în procesul unui criminal în serie după ce o femeie cu care s-a întâlnit a fost ucisă de așa numitul ”Hollywood Ripper”, arată Rolling Stone potrivit mediafax.

Vedeta a recunoscut faptul că a fost îngrijorat de faptul că amprentele sale vor fi găsite de cei care investigau crima.

Artistul a fost chemat în instanță ca martor în cazul deschis împotriva lui Michael Gargiulo, acuzat de moartea a două femei. Între acestea se numără și Ashley Ellerin care a fost ucisă pe 21 februarie 2001, în noaptea în care avea o întâlnire cu Ashton Kutcher. Actorul încercase să o ia de acasă pentru a merge la o petrecere după ceremonia premiilor Grammys. Dar femeia nu i-a răspuns.

Kutcher a povestit că a avut impresia că a ratat orice șansă de a avea o relație cu ea când i-a bătut la ușă și nu a primit niciun răspuns, mai mult, nici atunci când a încercat să o contacteze telefonic așa cum stabiliseră anterior, nu a avut succes. Vedeta și-a amintit că a încercat clanța ușii și s-a gândit că femeia a ieșit în oraș fără el supărată că a întârziat.

Actorul a explicat judecătorului cum a privit pe geamul casei femeii înainte să plece văzând lumina aprinsă înăuntru. Kutcher a spus că a văzut că este deranj în casă și că și-a închipuit că pe jos era vărsat vin roșu. Procurorii au arătat că era de fapt sânge și că Gargiulo, un vecin al femeii îi intrase în casă și o înjunghiase de 47 de ori. Cadavrul a fost descoperit a doua zi de colega ei de cameră.

Potrivit publicației TMZ, Kutcher a declarat în instanță că a vorbit cu Ellerin în jurul orei 20.24 și că atunci a aflat că femeia abia ieșise de sub duș și se pregătea să își usuce părul. La oar 22.00 a sunat-o din nou și i-a lăsat un mesaj pentru că se făcuse târziu și i-a propus să nu mai iasă la masă ci să iasă în oraș ca să bea ceva.

Gargiulo a fost supranumit Hollywood Ripper (Spintecătorul de la Hollywood) după ce a fost acuzat că a mai ucis o vecină, pe Maria Bruno pe care a înjunghiat-o în 2005. El ar fi atacat o altă femeie în 2008, în Los Angeles, dar aceasta ar fi supraviețuit. Gargiulo a fost arestat în 2008 și este acuzat de crimă și în statul Illinois unde este bănuit de uciderea unei adolescente în vârstă de 18 ani, Tricia Pacaccio în 1993.

Kutcher este căsătorit în prezent cu Mila Kunis. El este unulș dintre cei 100 de martori care au fost chemați în fața instanței în procesul lui Gargiulo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.