Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul australian Geoffrey Rush va fi recompensat cu un trofeu onorific la Festivalul Internaţional de Film de la Karlovy Vary

deadline.com
Geoffrey Rush

Actorul australian Geoffrey Rush, care are în palmares un premiu Oscar, va fi recompensat cu un Glob de Cristal onorific pentru "contribuţia sa excepţională la dezvoltarea cinematografiei mondiale" în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la Karlovy Vary (1-9 iulie), au anunţat marţi organizatorii evenimentului, relatează AFP.

Starul australian, în vârstă de 70 de ani, a câştigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal în anul 1997 datorită interpretării sale din filmul "Shine".

Jeoffrey Rush, cunoscut de publicul mai tânăr după ce l-a interpretat pe Căpitanul Barbossa în filmele din populara franciză cinematografică "Piraţii din Caraibe", a primit alte trei nominalizări la Oscar: în 1999 pentru rolul secundar din "Shakespeare in Love", în 2001 pentru rolul principal din "Quills" şi în 2011 pentru rolul secundar din "The King's Speech", potrivit Agerpres.ro.

Benicio del Toro, care a câştigat în 2001 premiul Oscar pentru rolul secundar din "Traffic", va fi recompensat la Karlovy Vary cu Premiul Preşedintelui Festivalului.

Cea de-a 56-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Karlovy Vary va avea loc în această staţiune termală din vestul Republicii Cehe în perioada 1-9 iulie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.