Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Daniel Craig a fost numit comandant onorific al Royal Navy, la fel ca personajul său James Bond

doordenker.nl
daniel craig

Actorul Daniel Craig a fost numit comandant onorific al Royal Navy (Marina Regală britanică), obţinând acelaşi grad ca personajul său de pe ecran, James Bond, a anunţat joi Ministerul britanic al Apărării, relatează AFP.

Anunţul a fost făcut cu o săptămână înainte de lansarea în Marea Britanie a peliculei "No Time to Die", cel mai recent film din seria James Bond, şi al cincilea şi ultimul în care Daniel Craig interpretează rolul celebrului agent 007.

"Daniel Craig este bine cunoscut pentru rolul comandantului Bond în ultimii 15 ani - un ofiţer de marină care asigură securitatea Marii Britanii în misiunile din întreaga lume", a declarat amiralul Tony Radakin. "Asta face adevărata Royal Navy în fiecare zi, folosind tehnologia şi competenţele în acelaşi mod ca James Bond", a mai spus el.

Actorul britanic în vârstă de 53 de ani a declarat că se simte "privilegiat" şi "onorat" de această numire.

Un fel de ambasadori ai Royal Navy, ofiţerii onorifici contribuie la promovarea marinei britanice şi a rolului acesteia în lume, potrivit Agerpres.ro.

Înainte de primirea acestei distincţii, actorul l-a întâlnit pe comandantul Frances Bond, care lucrează la cartierul general al Royal Navy din Portsmouth, sudul Angliei.

"Colegii mi-au spus de multe ori că sunt adevăratul Bond, dar nu mi-am imaginat vreodată că îl voi întâlni într-o bună zi pe actorul care l-a interpretat", a spus Frances Bond.

În timpul producţiei ultimului film al francizei 007, care are premiera marţi la Londra, realizatorii au lucrat îndeaproape cu Royal Navy şi Ministerul Apărării.

Nava de război HMS Dragon apare în film alături de distrugătorul tip 45, cu emblema sa cu dragon roşu, pe care o vedem străpungând valurile în cea mai recentă producţie James Bond.

Lansarea "No Time to Die", programată iniţial pentru martie 2020, a fost amânată de mai multe ori din cauza pandemiei de COVID-19.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.