Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Dwayne Johnson a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood

getty
Dwayne ‘The Rock’ Johnson

Actorul Dwayne Johnson, un fost wrestler profesionist, a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, într-o ceremonie care a avut loc miercuri, informează Reuters.

Citeşte şi: Scandal de PROPORŢII după crima de la metrou. Liderul sindicatului din Poliţie, acuzaţii GRAVE: Greşeala care ar fi dus la decesul unei tinere

Dwayne Johnson a reuşit cu greu să îşi susţină discursul, deoarece fanii prezenţi la eveniment au scandat „Rocky”, referindu-se la numele său de ring, „The Rock”.

Johnson, în vârstă de 45 de ani, le-a mulţumit persoanelor care l-au ajutat în cariera sa, inclusiv partenerei lui, Lauren Hashian, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil al lor.

„Nu poţi avea succes singur. Este nevoie de o echipă. Le sunt foarte recunoscător câtorva persoane din viaţa mea, care sunt aici. Fără aceste persoane nu aş fi devenit cine sunt astăzi”, a spus Dwayne Johnson.

După ce le-a mulţumit fanilor prezenţi la ceremonie, actorul a amintit citatul său preferat, pe care l-a descoperit la vârsta de 15 ani: „Este bine să fii important, dar este mai important să fii bun”.

Steaua care i-a fost acordată lui Dwayne Johnson este cea cu numărul 2.624 pe Walk of Fame din Hollywood şi se află lângă stelele lui Vince McMahon, CEO World Wrestling Entertainment, şi a Broscoiului Kermit.

Dwayne Johnson, născut pe 2 mai 1972, supranumit  ”The Rock”, este un fost wrestler profesionist care a devenit un actor de succes. Primul rol principal al lui Johnson într-un film a fost acela din pelicula ”The Scorpion King”, în 2002. De atunci, el s-a remarcat într-o serie de filme foarte apreciate de public, precum ”The Mummy Returns” (2001), ”The Game Plan” (2007), ”Get Smart” (2008), ”Journey 2: The Misterios Island” (2012), ”G.I. Joe: Retaliation” (2012). În ultimii ani, a fost unul dintre actorii principali din ultimele trei filme lansate în cadrul francizei  ”Furios şi iute”. În acest an a mai apărut în producţii precum „Jumanji: Aventurã în junglă/ Jumanji: Welcome to the Jungle” şi „Salvamarii/ Baywatch”.

Potrivit revistei Forbes, Dwayne "The Rock" Johnson a fost surclasat în acest an de Mark Wahlberg în topul celor mai bine plătiţi actori din lume, ajungând pe locul al doilea, cu încasări de 65 de milioane de dolari. Mark Wahlberg s-a situat pe primul loc în clasament după ce a câştigat o sumă estimată la 68 de milioane de dolari în 2017.

Citeşte şi: La un pas de INTERZICERE în Capitală, Uber vine cu acuzaţii BOMBĂ la adresa autorităţilor române .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.