Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Scandal de PROPORŢII după crima de la metrou. Liderul sindicatului din Poliţie, acuzaţii GRAVE: Greşeala care ar fi dus la decesul unei tinere

www.wowbiz.ro
smurd metrou Dristor

Liderul sindicatului din Poliţie, Dumitru Coarnă, susţine că autorităţile au comis o greşeală majoră, eroare care a condus la decesul celei de-a doua tinere atacate la metrou. Coarnă a mărturisit într-o intervenţie la Antena 3 că plângerea făcută de tatăl primei fete atacate nu a fost luată în seamă de operatorii 112, care l-au trimis pe bărbat la poliţie, deşi puteau anunţa chiar ei cel mai apropiat echipaj.

Se poate discuta şi e normal pentru că trebuie să învăţăm din fiecare caz. Vorbim de mult timp de deficit de personal. Tatăl primei fete a relatat corect tot ce s-a întâmplat. A sunat la 112 şi îl îndrumă să meargă el la poliţie. Sigur că poliţistul a spus clar că s-a comportat corect. După ce a terminat cu prima persoană, a mers cu tatal si fata, a luat filmarile de la Metrorex. (...) Greşeala de fond e că nu s-a respectat procedura la 112. Obligatoriu trebuia să anunţe poliţia şi cel mai apropiat echipaj să meargă acolo. Cel de la 112 a transmis sarcini celui care a sunat: „du-te tu la Poliţie” .", a declarat Dumitru Coarnă.

Citeşte şi:  ULTIMA ORĂ - Urmărit internaţional, afaceristul Avraham Morgenstern a fost CAPTURAT în Argentina .

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.