Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Florin Piersic ȘOCHEAZĂ - De ce tinerii actori nu fac performanță

florin piersic

Actorul român de teatru și film Florin Piersic a declarat sâmbătă seara, la Alba Iulia, că generația nouă de actori nu mai are ”profesorii aceia grozavi care să-i învețe”, precizând că sunt foarte mulți tineri talentați, între care și fiul său, Florin Piersic Jr., scrie Mediafax.

”Pentru mine, generația nouă de actori, părerea mea, dar asta este numai părerea mea, generația nouă de actori nu mai are – pentru că orice profesie se învață, se învață de la cineva –, noi am avut (...) niște profesori senzaționali, ori ei nu mai au profesorii aceia grozavi care să-i învețe. Sunt foarte mulți din generația aceasta nouă și vorbesc serios, care sunt talentați. Și vorbesc în cunoștință de cauză”, a afirmat Florin Piersic, ca răspuns la o întrebare legată de noua generație.

”Din generația aceasta face parte și băiatul meu, Florin Piersic Jr., și eu îmi iau această obrăznicie –, zic eu, dar nu sunt obraznic niciodată, nici nu mi-aș permite – să vă spun că el e unul dintre talentații actori pe care eu îi admir, și în teatru, și în film. L-am văzut într-o piesă la Teatrul Nottara acum câteva luni și l-am văzut într-un recital al lui în care jur că spun spun adevărat (...) am rămas interzis, nu mi-a venit să cred”, a mai spus Florin Piersic.

Marele actor le-a spus celor prezenți încă de la început că nu are subiecte tabu, dar nu va răspunde întrebărilor legate de politică pentru că nu se pricepe.

Citește și: IGPR anunță că a prins peste 200 de infractori urmăriți - Greii din politică NU sunt pe listă

De vineri până duminică în Cetatea Alba Carolina se desfășoară ”Alba Iulia Music & Film”. În cadrul Festivalului au loc proiecții de film și concerte, dar și evenimente în cadrul cărora actorii se întâlnesc cu spectatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.