Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Jared Padalecki a fost arestat pentru vătămare corporală

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Actorul american Jared Padalecki, cunoscut din serialul "Supernatural", a fost arestat după ce i-a lovit pe un barman și pe managerul unui club de noapte din orașul Austin, Texas, potrivit The Sun, scrie Mediafax.

Pe numele lui Padalecki au fost formulate două capete de acuzare, pentru lovire și pentru consum de alcool, după ce l-ar fi lovit atât pe un barman, cât și pe directorul general al clubului.

Padalecki, ce interpretează rolului lui Sam Winchester în serialul "Supernatural", a fost surprins, duminică, încercând să imobilizeze pe cineva în afara clubului, înainte de a fi ridicat de poliție și transportat la o secție. Cu toate acestea, persoana surprinsă în înregistrarea video ar fi un prieten al actorului, ce încerca să îl liniștească.

Potrivit unor surse, cauțiunea a fost stabilită la 15.000 de dolari, dar nu se știe dacă actorul a achitat suma necesară pentru eliberarea sa.

Citește și: Gabriel Leș, reacție DURĂ după numirea lui Nicolae Ciucă la Apărare

Născut în Texas, în anul 1982, Jared a făcut parte din distribuția serialului "Supernatural", lansat în 2005, alături de actori precum Jensen Ackles și Misha Collins. Jared Padalecki a mai interpretat roluri în pelicule precum "Young MacGyver", " Casa de Ceară/ House of Wax", "Vineri 13/ Friday the 13th".

În luna mai, acesta a anunțat că serialul "Supernatural", nominalizat de trei ori la premiile Emmy, se va încheia cu cel de-al XV-lea sezon, în 2020.

"Simt că nu mă voi despărți niciodată de el. Chiar am devenit o familie", a declarat Padalecki pentru publicația americană Us Weekly.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.