Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Liam Neeson afirmă că Hollywood-ul experimentează o 'vănătoare de vrăjitoare' în privinţa abuzurilor sexuale

Hollywood

Actorul irlandez Liam Neeson a declarat că la Hollywood se desfăşoară acum un fel de "vânătoare de vrăjitoare" din cauza acuzaţiilor de abuz şi hărţuire sexuală, scrie AFP, conform news.ro.

Întrebat despre seria de acuzaţii la adresa bărbaţilor puternici de la Hollywood, actorul a declarat pentru televiziunea irlandeză: "Este şi un fel de vânătoare de vrăjitoare care are loc acum".

"Există unele persoane, faimoase, care dintr-odată sunt acuzate că au atins genunchiul unei fete sau ceva şi brusc sunt îndepărtate din activitatea lor", a afirmat Neeson.

Actorul a mai spus că a urmărit cu atenţie învinuirile aduse colegului său Dustin Hoffman.

"Când joci într-o piesă şi eşti cu familia ta - care nu sunt actori sau tehnicieni - faci lucruri prosteşti", a declarat el la The Late Late Show de la postul RTE.

"Cred că Dustin Hoffman a fost... - nu spun că am făcut aceleaşi lucruri ca el - ar fi atins sânul unei femei - dar sunt lucruri copilăreşti".

Mai multe femei l-au acuzat public pe Hoffman de comportament inadecvat, două dintre ele spun că le-ar fi agresat sexual în timpul filmărilor din 1987 la "Ishtar". Avocatul actorului dublu câştigător al premiului Oscar în vârstă de 80 de ani a descris învinuirile ca "falsităţi defăimătoare".

Liam Neeson are îndoieli şi cu privire la concedierea scriitorului şi prezentatorului de radio Garrison Keillor, care ar fi avut un comportament nepotrivit faţă de o colegă.

Neeson afirmă că este binevenită această tendinţă de a dezvălui hărţuirea sexuală. "Este o mişcare care are loc şi este sănătoasă şi se întâmplă în fiecare industrie", a mărturisit el.

El mai precizează că în calitate de Ambasador al Bunăvoinţei UNICEF a citit detalii "înfiorătoare" despre cum erau tratate femeile muncitoare în ferme.

Liam Neeson a primit săptămâna aceasta Presidential Distinguished Service Award din partea preşedintelui Michael D Higgins pentru contribuţia adusă umanităţii şi promovarea Irlandei.

Liam Neeson s-a născut pe 7 iunie 1952, în Ballymena, comitatul Antrim, Irlanda de Nord. Este actor de teatru şi film, cunoscut pentru roluri din pelicule ca ”Lista lui Schindler” (1993), pentru care a primit şi o nominalizare la Oscar, ”Michael Collins” (1996), ”Kinsey” (2004) şi ”Batman Begins” (2006). Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la Globurile de Aur şi o dată la premiile BAFTA. În ultimii ani, s-a specializat în filme de acţiune, precum cele care alcătuiesc franciza ”Taken”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.