Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO | Actorul Lucian Viziru, fost solist al trupei Gaz pe foc, a ajuns la spital de Revelion - A intrat la Terapie Intensivă, suspect de infarct

F. P.
lucian viziru

Actorul și cântărețul Lucian Viziru, fost solist al trupei Gaz pe foc, a ajuns de urgență la spital chiar în ziua de Revelion, cu suspiciune de infarct.

Acesta a fost ținut timp de câteva zile pe secția de Terapie Intensivă, timp în care a fost monitorizat continuu.

„Eu sunt în momentul ăsta în spital. Sunt aici de pe 31 decembrie 2021. Revelionul l-am făcut aici. Da, sunt un norocos. Inițial s-a crezut că am făcut infarct. Am avut dureri mari în capul pieptului și durerea se ducea în jos, spre brațul stâng. La prima analiză în ceea ce privește inima, enzimele mi-au ieșit negative.

Totul bine și frumos, urma să ies a doua zi. Între timp, enzimele astea de care vă vorbeam au ieșit pozitive. Două zile la rând. Ceea ce ne ducea din nou cu suspiciunea, cu gândul la povestea asta cu infarctul.

Astăzi am fost mutat din salonul de Terapie Intensivă înapoi în salonul ăsta, unde am ajuns în prima zi. Nu știu cât o să mă țină chestia asta și nu știu ce se va întâmpla. Sper să reușesc să plec mâine acasă.

E bine în Spitalul Floreasca. M-au tratat frumos și le mulțumesc tuturor celor care s-au ocupat de mine, dar vreau și eu acasă. Ieri și alaltăieri nu am avut voie să mă mișc din pat”, a povestit Lucian Viziru de pe patul de spital.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.